Ken je dat gevoel van...

verdormme he, volgens mij is het toch echt de bedoeling dat wij een gelukkig leven leven. Dat wij dromen kunnen realiseren. Dat wij niet in cirkeltjes blijven ronddraaien. Dat we kunnen creëren, genieten, leven, liefhebben...

Het is die verdomme-energie die mij rond mijn dertigste liet beslissen dat het anders moest. Ik wist niet hoe af wat, maar het moest anders.

Het is die energie die er voor zorgde dat ik in 1996 voor het eerst las: "Wij creëren het leven zelf. Gedachten zijn krachten. Wat je denkt wordt waar." En dat was het begin van een zoektocht naar het 'hoe dan wel'. Een zoektocht die mij heel veel heeft gebracht. Nieuw leven, nieuwe opleidingen, nieuwe relaties, nieuwe inzichten, nieuwe ik.

Het gaat voor mij nu niet meer alleen over gedachten, maar over vibraties en zijn.

Ik werk niet meer met affirmaties zoals toen maar met mantra's, cirkels van bewustzijn en het verhogen van de energie.

Ik ontdekte in 2006 EFT of tapping en die tool is nooit meer uit mijn rugzak gegaan.

Ik ontdekte nog meer tools die allemaal hun waarde hebben.

En ik heb nu het verlangen om dit met anderen te delen.

Een hartsverlangen... en ja ook daar heb ik het graag over 🙂

Je bent bij deze vriendelijk uitgenodigd om deel te nemen aan mijn allereerste magische manifestatiecirkel

Het is dus een beetje een experiment. Een eerste ervaring voor mezelf. Maar da's waar ik voor leef, het zit in mijn genen...

Maar heel waarschijnlijk niet een eerste ervaring voor jou. Je hebt al meer gelezen over de wet van aantrekking. Je hebt al wat persoonlijke ontwikkeling achter de rug. Je hebt al van meerdere mensen geleerd over de Universele wetten.

En dat is goed...

Leren over hoe je je leven creëert doe je door het altijd opnieuw maar anders te horen. Hier een euro die valt, daar een aha-moment. Je bewustzijn verruimt zich steeds als in cirkels die steeds ruimer worden.

En dat is wat ik met deze magische manifestatiecirkel wil bieden:

 • een volgend aha moment
 • een dieper begrip van iets wat je al begrijpt
 • oefeningen die je helpen om te integreren wat je leert
 • uitwisselen met gelijkgestemden

Dus geen cursus met 'THE secret', HET geheim waardoor je het nu voor eens en altijd weet.

Geen ultieme waarheid of beloftes van keskescheet (hahahahaha dat is een echt Antwerps woord dat ineens in mijn hoofd opkomt).
Gewoon mijn inzichten over de magie van het leven en het plezier van het co-creëren op dit aardse speelterrein.

Als het je aanspreekt is hier de praktische informatie:

we starten op 14 februari en stoppen op vrijdag 12 maart

Elke zondag verschijnt er nieuwe content die je op je eigen tempo bestudeert

 • 14 februari
 • 21 februari
 • 28 februari
 • 7 maart

Elke vrijdagochtend en zaterdagochtend om tien uur is er een Q&A en coaching call. In deze call zal ik vragen beantwoorden maar ook met EFT of tapping aan de slag gaan voor wie wil. Je kan kiezen bij welke call je aansluit

 • 19/20 februari
 • 26/27 februari
 • 5/6 maart
 • 12/13 maart

Inschrijving doe je door via onderstaande link 77 euro (incl BTW) te betalen. Dan krijg je alle informatie toegestuurd en ben je er bij!

Als het je roept, dan zie ik je daar!

Linda