Wie, oh, wie is linda?

Hoe het ooit begon...

Ooit, zovele jaren terug, zat ik daar. Diploma’s op zak, praktijkruimte tip top in orde wachtende op de eerste client. En ik deed wat iedereen toen deed: folders maken en netwerken. En begrijp me niet verkeerd, dat werkte…

Maar toen in 2006 het bloggen overwaaide vanuit de VS, zag ik mijn kans om mijn schrijfdromen waar te maken. Ik maakte een WordPress blog en een nieuwsbrief en had in een mum van tijd een groot aantal lezers. En mijn praktijk stroomde vol.

Ik deed aan online marketing nog voor het woord uitgevonden was.

Het vervolg

Een tijd geleden ging ik zelf door een moeilijke periode in mijn leven en kon ik het niet opbrengen om andere mensen te gaan coachen of begeleiden. Ik zette mijn praktijk stop en ging salsa dansen. Na een jaartje wou ik de draad weer opnemen, maar het voelde niet goed. Niet goed wetende wat ik dan wel wilde doen, schreef ik me in als freelance marketing-doet-het-al op een Amerikaanse website.

Ik ontdekte al snel dat kleine ondernemers op zoek waren naar iemand met mijn kennis en achtergrond. Dat ik zelf coach was geweest, maakte dat ik kon werken met mensen waarmee ik op dezelfde golflengte zat.

Ook hier in België vond ik ondernemers die mijn technische skills erg konden waarderen. Maar ik zag diezelfde ondernemers ook vastlopen in marketing. Dat wat altijd zo natuurlijk en fun was voor mij, was het voor vele anderen blijkbaar niet.

Ik ontdekte mijn nieuwe missie: ondernemers uitnodigen om anders naar marketing te kijken en hen helpen om dichter bij zichzelf, hun waarden en hun missie te blijven, ook als het marketing gaat. 

Ik ging weer coachen en het energetische kreeg ook weer een plek. En zo komt altijd alles goed 🙂

Meet the team

Coachen én klanten technisch ondersteunen was natuurlijk te veel werk voor mij alleen. Daarom ging ik op zoek naar mensen die mijn klanten zouden kunnen verder helpen. Kim en Liesbet kwamen er bij. Zij zijn nu mijn gevleugeld team.  Life savers worden ze ook al wel eens genoemd 🙂