Wat kunnen wij voor jou doen?

Aanpassingen doen aan de websitenieuwsbrieven versturen, automatische betalingen opzetten, online cursussen bouwen, automatische mails opzetten, video's maken, Social Media beheren...  

Er komt heel wat bij kijken als je je onderneming online zichtbaar wil maken. Heel veel solo-ondernemers doen dit helemaal zelf of huren een Virtual Assistant in om dat voor hen te doen (als het budget het toelaat). Maar wat als je vast komt te zitten in de techniek? Waar ga je dan aankloppen? Waar kan je VA haar vragen stellen? Waar leer je werken met al die nieuwe tools? En waar leer je hoe je ze inzet voor jouw specifieke situatie?

BIJ ONS!

Het werk waar wij bij kunnen ondersteunen is heel uiteenlopend. Je kan bij ons terecht met al je vragen rond de techniek van online marketing. Wij leren jou hoe je iets doet of we doen het voor jou. Of een combinatie van beide. Dat is helemaal afhankelijk van jouw vraag. Hieronder zie je wat voorbeelden. Zit jou vraag of project er niet tussen, boek dan zeker even een inspiratiegesprek en dan zien we hoe we samen kunnen werken.